Proiectul Centrului Salvamont Dâmboviţa, aprobat de Ministerul Turismului | TargovisteNEWS

Proiectul Centrului Salvamont Dâmboviţa, aprobat de Ministerul Turismului

salvaCOMUNICAT DE PRESĂ

Centrul Salvamont, între proiectele aprobate în domeniul turismului

La nivelul Ministerului Turismului, se derulează Programul pentru Dezvoltarea Investițiilor în Turism. În acest sens, în vederea actualizării listei de investiții și obținerii finanțării, Consiliul Județean Dâmbovița a depus, în acest an, documentele aferente obiectivului Centrul Salvamont, zona Peștera, comuna Moroeni.

Investiția propusă vine în completarea proiectelor aprobate, în anul 2017, pentru județul Dâmbovița, și anume: construirea de pârtii de schi în zona Padina – Peștera, comuna Moroeni; parcare publică și dotări conexe în zona Telecabină Padina – Peștera; refacere zonă de agrement, construire bază de tratament și valorificarea apei sulfuroase (existente în zonă) pe dealul Moțăianca și în zona „La sursă”, orașul Pucioasa; amenajare zonă de agrement pe lacul de acumulare, orașul Pucioasa.

În prezent, se află în consultare publică, pe site-ul Ministerului Turismului, un proiect de hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 558/2017 privind aprobarea Programului pentru dezvoltarea investițiilor în turism – Masterplanul investițiilor în turism – și a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiții în turism.

După publicarea în Monitorul Oficial a listei cuprinzând proiectele de investiții în turism, instituția noastră vă demara formalitățile necesare în vederea obținerii finanțării pentru obiectivele propuse.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]