Proiect ambiţios la Târgovişte – Primul centru de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni | TargovisteNEWS

Proiect ambiţios la Târgovişte – Primul centru de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni

centru1Se bun bazele unui proiect ambiţios la Târgovişte! Primăria Târgovişte şi Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” vor să ridice un centru de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni.

Centrul se va construi în zona fostului spital de la Mânăstirea Dealu, unde Asociaţia Valleriana investise în ultimul timp sume consistente pentru un spital de geriatrie.

Pentru ca investiţia să fie sprijinită, Asociaţia Valleriana a decis însă să cedeze proiectul în favoarea celor de la Asociaţia Militarilor.

centru“Am avut placerea de a primi vizita reprezentantilor Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir”.
Sunt bucuros ca, in anul in care sarbatorim Centenarul Marii Uniri, am reusit sa punem bazele unei colaborari care va avea ca rezultat construirea, pe locatia fostului spital de la Manastirea Dealu, a singurului centru de recuperare medicala din Romania a militarilor romani si a militarilor veterani, participanti in teatrele de operatiuni militare, fiind si singurul astfel de centru din Europa de Est.
In cadrul acestui parteneriat, Primaria Targoviste va pune la dispozitie locatia, urmand ca Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” sa asigure finantarea construirii noului centru”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]