Proiect ambiţios la Târgovişte – Primul centru de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni | TargovisteNEWS

Proiect ambiţios la Târgovişte – Primul centru de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni

centru1Se bun bazele unui proiect ambiţios la Târgovişte! Primăria Târgovişte şi Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” vor să ridice un centru de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni.

Centrul se va construi în zona fostului spital de la Mânăstirea Dealu, unde Asociaţia Valleriana investise în ultimul timp sume consistente pentru un spital de geriatrie.

Pentru ca investiţia să fie sprijinită, Asociaţia Valleriana a decis însă să cedeze proiectul în favoarea celor de la Asociaţia Militarilor.

centru“Am avut placerea de a primi vizita reprezentantilor Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir”.
Sunt bucuros ca, in anul in care sarbatorim Centenarul Marii Uniri, am reusit sa punem bazele unei colaborari care va avea ca rezultat construirea, pe locatia fostului spital de la Manastirea Dealu, a singurului centru de recuperare medicala din Romania a militarilor romani si a militarilor veterani, participanti in teatrele de operatiuni militare, fiind si singurul astfel de centru din Europa de Est.
In cadrul acestui parteneriat, Primaria Targoviste va pune la dispozitie locatia, urmand ca Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” sa asigure finantarea construirii noului centru”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]