Problemele din localitățile afectate de inundații, pe masa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență | TargovisteNEWS

Problemele din localitățile afectate de inundații, pe masa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

inundatii-hulComunicat de presă

         Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (C.J.S.U.) Dâmbovița, convocată în ziua de 10 iulie a.c., urmare a situației create de evoluția fenomenelor meteorologice și hidrologice din județ, a analizat informațiile centralizate transmise și precizările primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de la Ministerul Afacerilor Interne.

Hotărârea adoptată în ședință conține tabelul cu localitățile afectate de precipitațiile înregistrate în perioada iunie – iulie 2018, de pe raza județului Dâmbovița.

În vederea fundamentării și promovării proiectului hotărârii de guvern pentru alocarea resurselor necesare înlăturării pagubelor constatate, C.J.S.U. Dâmbovița a aprobat (în funcție de stringența intervențiilor) prioritizarea, în două etape, a obiectivelor afectate din localitățile:

a)     Municipiul Moreni, comunele Vișinești, Răzvad și Valea Lungă – etapa I

b)    Orașul Pucioasa, comunele Bezdead, Pietrari și Pietroșița – etapa a II-a

 

Documentația necesară obținerii sprijinului guvernamental s-a transmis, cu celeritate, conducerilor ministerelor sus menționate.

 

Compartimentul de Comunicare

 

 

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]