Problemele din localitățile afectate de inundații, pe masa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență | TargovisteNEWS

Problemele din localitățile afectate de inundații, pe masa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

inundatii-hulComunicat de presă

         Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (C.J.S.U.) Dâmbovița, convocată în ziua de 10 iulie a.c., urmare a situației create de evoluția fenomenelor meteorologice și hidrologice din județ, a analizat informațiile centralizate transmise și precizările primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de la Ministerul Afacerilor Interne.

Hotărârea adoptată în ședință conține tabelul cu localitățile afectate de precipitațiile înregistrate în perioada iunie – iulie 2018, de pe raza județului Dâmbovița.

În vederea fundamentării și promovării proiectului hotărârii de guvern pentru alocarea resurselor necesare înlăturării pagubelor constatate, C.J.S.U. Dâmbovița a aprobat (în funcție de stringența intervențiilor) prioritizarea, în două etape, a obiectivelor afectate din localitățile:

a)     Municipiul Moreni, comunele Vișinești, Răzvad și Valea Lungă – etapa I

b)    Orașul Pucioasa, comunele Bezdead, Pietrari și Pietroșița – etapa a II-a

 

Documentația necesară obținerii sprijinului guvernamental s-a transmis, cu celeritate, conducerilor ministerelor sus menționate.

 

Compartimentul de Comunicare

 

 

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]