Problemele din localitățile afectate de inundații, pe masa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență | TargovisteNEWS

Problemele din localitățile afectate de inundații, pe masa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

inundatii-hulComunicat de presă

         Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (C.J.S.U.) Dâmbovița, convocată în ziua de 10 iulie a.c., urmare a situației create de evoluția fenomenelor meteorologice și hidrologice din județ, a analizat informațiile centralizate transmise și precizările primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de la Ministerul Afacerilor Interne.

Hotărârea adoptată în ședință conține tabelul cu localitățile afectate de precipitațiile înregistrate în perioada iunie – iulie 2018, de pe raza județului Dâmbovița.

În vederea fundamentării și promovării proiectului hotărârii de guvern pentru alocarea resurselor necesare înlăturării pagubelor constatate, C.J.S.U. Dâmbovița a aprobat (în funcție de stringența intervențiilor) prioritizarea, în două etape, a obiectivelor afectate din localitățile:

a)     Municipiul Moreni, comunele Vișinești, Răzvad și Valea Lungă – etapa I

b)    Orașul Pucioasa, comunele Bezdead, Pietrari și Pietroșița – etapa a II-a

 

Documentația necesară obținerii sprijinului guvernamental s-a transmis, cu celeritate, conducerilor ministerelor sus menționate.

 

Compartimentul de Comunicare

 

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]