19 martie 2024
Proaspătă mămică? Iată 3 lucruri pe care să le ai mereu cu tine

Proaspătă mămică? Iată 3 lucruri pe care să le ai mereu cu tine

bebeProbabil universul tău se rotește acum în jurul unor pachete cu scutece, a unor suzete și a unor uleiuri de baie pentru bebeluși. Acestea se numără printre primele lucruri pe care le achiziționezi odată cu venirea pe lume a celui mic și nu este de mirare că ești nevoită să le ai mereu la îndemână.
Dincolo de lucrușoarele esențiale, fără de care bebelușul tău nu ar avea parte de tot confortul, mai poți avea în vedere câteva care să te scutească pe tine de griji, mai ales atunci când nu te afli acasă. În excursii de weekend ori chiar în timpul plimbărilor din parc, trebuie să te asiguri că aveți la dispoziție toate accesoriile de care există șanse să ai nevoie. Nicio plimbare alături de bebelușul tău nu va fi scutită prea curând de acest bagaj bogat.
Află din acest articol cele 3 lucruri pe care orice proaspătă mămică trebuie să le aibă mereu la ea:
1. Ori de câte ori plecați în scurte excursii sau în concedii, ai grijă să ai la tine lucrușoarele necesare pentru un somn liniștit al copilului tău, dar, implicit, și al tău. Dacă ești în căutarea celor mai bune produse, vezi lenjeriile pentru patuturi de pe site-ul Il Bambino. Poți opta chiar și pentru cearceafuri sau saltele impermeabile, ce oferă un plus de protecție. Ia mereu mai multe seturi de lenjerie pe care să le schimbi în deplasările de familie, ca să vă asigurați tot confortul cât timp nu sunteți acasă.
2. Pentru mămicile chic și mereu pregătite de acțiune, Addien Romania vine cu cele mai atrăgătoare și practice genți de care ai nevoie. Odată cu venirea pe lume a noului membru al familiei, trusa ta de farduri este înlocuită de trusa de dermato-cosmetice a celui mic, iar geanta trebuie să fie din ce în ce mai încăpătoare pentru a face loc tuturor lucrurilor care vă sunt utile chiar și la o ieșire scurtă în părculeț. Ca să te poți bucura, totuși, de eleganța unor lucruri de calitate, alege o geantă încăpătoare, dar cu un design aparte.
bebe13. Hrănirea sănătoasă pentru cât mai mult timp a copilului cu lapte de la sân este esențială, după cum deja știi. Dacă te afli într-o situație deosebită în care trebuie să îți pompezi singură laptele cu care să-l hrănești apoi pe copil, apelează la o pompă de sân. Manual sau electric, acest dispozitiv este foarte util mămicilor care, de exemplu, continuă să alăpteze chiar dacă s-au întors deja la birou la scurt timp după naștere. Fiind disponibile în mai multe dimensiuni și forme, pompele sunt ușor de transportat.
Iată, așadar, care sunt 3 dintre lucrurile pe care nu trebuie să le uiți acasă dacă vrei să-i oferi celui mic o creștere liniștită și sănătoasă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial