24 aprilie 2024
PRINSĂ ÎN CAPCANA DE FOC! Moarte ÎNFIORĂTOARE pentru o femeie din Valea Mare!

PRINSĂ ÎN CAPCANA DE FOC! Moarte ÎNFIORĂTOARE pentru o femeie din Valea Mare!

moartava4O femeie de 57 de ani, din localitatea Valea Mare, a fost gasita moarta, noaptea trecuta, in dormitorul casei sale.
moartava1Locuinta a luat foc, iar fumul gros i-a alertat pe vecini. Disperati, oamenii au sunat la 112, iar la fata locului au venit doua echipaje de la pompieri, dar si politistii.
Proprietara a fost gasita fara viata, intoxicata cu fum, spun anchetatorii, care au deschis cercetarile pentru a afla cum s-a intamplat nenorocirea.
 moartava2Femeia era despartita si locuia singura. Era mama a doi copii mari.
Se mutase dintr-o localitate invecinata de aproape doua luni. Un vecin a fost cel care a sunat la 112 si a dat alarma
moartava3IULICĂ CRISTEA, martor “Eu stiam sigur ca e inauntru, dar n-am stiut in ce camera. Am spart geamul ala de colo, nu mi-am dat seama, ca daca stiam ca e acolo, o salvam. Eu cand am venit era tarziu, era fum de iesea peste tot”
Indurerate, rudele ei cauta o explicatie pentru tragedie
moartava5NICULINA DUMITRU, sora victimei: “Cred ca a venit si a facut focul, asa cred. Imi spune mereu ca nu e soba buna, scoate fum si cred ca de la soba”
ANISOARA DUMITRU, vecină: “Vreo lumanare, ca n-a avut lumina, banuim, n-avea curent. Sau din cauza unei tigari. Sunt 3 variante – lumanare, soba sau foc nesupravegheat”
moartavaPompierii au venit la fata locului si au stins incendiul. Urmeaza sa stabileasca exact cauza acestuia
căpitan CĂTĂLIN NENICESCU, comandant Detaşament Pompieri Găeşti: “Incendiul este lichidat, dar din pacate este vorba si de o victima de 57 de ani”
 Politistii au deschis si ei o ancheta. Deocamdata cerceteaza o moarte suspecta, iar dupa ce medicii legisti vor face necropsia urmeaza sa se afle cauza exacta a decesului.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial