19 aprilie 2024
Primele imagini surprinse după impactul violent dintre un BMW şi un Audi, pe strada Cetăţii în Târgovişte!

Primele imagini surprinse după impactul violent dintre un BMW şi un Audi, pe strada Cetăţii în Târgovişte!

acc5Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, din Târgovişte, au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a izbit puternic un alt autoturism care intrase regulamentar într-o intersecţie intens circulată.

Îaccn urma impactului cel de-al doilea automobil, în care era doar şoferul, a fost proiectat în gardul de beton al unei case.

Accidentul a avut loc într-o intersecţie din centrul oraşului Târgovişte. Autoturismul în care se aflau cei doi tineri a izbit o altă maşină care se deplasa regulamentar. La accident au contribuit poleiul şi zăpadă de pe asfalt.

acc7Proprietarul gardului rupt: “Locuiesc aici şi mi-a dărmat gardul.”

Reporter: “Aţi auzit buşitura, cum a fost?” 

Proprietarul gardului rupt: “Cumplit. Şi când aţi ieşit? Am văzut maşina în curte.”

acc2Martorii susţin că şoferul maşinii ar fi intrat grăbit în intersecţie, iar când a realizat că avea indicatorul stop era prea târziu. De pe drumul cu prioritate venea o altă maşină, în care a intrat şi a proiectat-o direct în gardul din beton.

acc4Martor: “Se deplasa de aici, drum cu prioritate, a venit aia de colo, l-a tamponat, l-a proiectat în gard, iar cealaltă a luat-o pe trotuar.”

acc1Din fericire, în acel moment nu se aflau trecători pe stradă. Maşina care a provocat accidentul a ajuns pe trotuar, la câţiva centimetri de o ţeavă de gaze.

acc6Şoferul şi pasagerul au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, unde medicii le-au acordat îngrijiri. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele automobilistului pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial