Primele imagini surprinse după ce un ATV s-a răsturnat în pădurea de la Gorgota | TargovisteNEWS

Primele imagini surprinse după ce un ATV s-a răsturnat în pădurea de la Gorgota

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ

Un bărbat rănit în urma unui accident cu atv-ul a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din capitală Astăzi, 20 iunie 2020, în jurul orei 15:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitaţi în pădurea Gorgota pentru salvarea unei persoane implicate într-un accident ATV-ul pe care îl conducea.

La locul evenimentului pompierii tîrgovișteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă (ASAS), iar cei de la Detașamentul Moreni cu un echipaj de ambulanță SMURD. Persoana care conducea ATV-ul s-a răsturnat cu acesta într-un șanț pe marginea unui drum forestier.

Victima (bărbat de 42 ani) a fost extrasă de sub autovehicul de pompieri, fiindu-i acordat primul ajutor calificat de către paramedicii SMURD, care apoi l-au transportat și predat echipajului medical de pe un elicopter SMURD care a aterizat în apropierea locului unde s-a produs evenimentul.

Pacientul fost transportat la un spital din capitală.

sursa – ISU Dâmboviţa

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]