19 aprilie 2024

Primele imagini surprinse după accidentul cumplit de la Dragomireşti. Ce povestesc martorii

acdr3Accident grav, in aceasta dimineata, pe un drum judetean din Dragomireşti.
acdr6Un sofer de 21 de ani si fratele lui, de 17 ani, s-au rasturnat cu masina, dupa ce au spulberat o caruta si au ricosat intr-un alt autoturism, care venea pe contrasens.
acdr4Politia face cercetari pentru a lamuri cum s-a petrecut totul, caci declaratiile celor implicati sunt contradictorii.
acdr7Soferul, de 21 de ani, povesteste ca se indrepta catre facultate si urma sa isi lase fratele, de 17 ani, la un liceu din Targoviste. In centrul localitatii Dragomiresti insa, s-a produs accidentul.
acdr9BOGDAN PRISECARU, şofer : “O duba in fata mea, care a pus frana si la un moment dat a aparut o caruta, am intrat in ea frontal si aia a fost, nu am observat-o”
acdrMasina celor doi a rupt in doua caruta aflata in fata, in care erau doi barbati, de 39 si 44 de ani. Atat ei, cat si calul, au scapat fara leziuni care sa le puna viata in pericol.
In accident a mai fost implicat un autoturism, care venea pe contrasens. acdr6Soferul, in varsta de 43 de ani, a fost ranit.
NICULINA DAMASCHIN, soţia şoferului rănit: “Ca sa depaseasca caruta a intrat in el.
acdr8MARIAN GÂJU, căruţaş : “S-a bagat in depasire si ne-am trezit in noi cu masina. Cu viteza mare, ne-a aruncat in sant”
GABI DUMITRU, pasager căruţă: “Avea viteza, zic eu ca avea viteza. A zis ca nu ne-a vazut nici pe noi, nici masina”
acdr1La fata locului au fost mobilizate mai multe echipaje, pentru descarcerare si prim-ajutor.
plutonier adjutant ADIN PRODAN, şef gardă intervenţie Detaşamentul de pompieri Târgovişte: “La locul evenimentului am gasit implicate in accident doua autoturisme si o caruta. Au rezultat doua victime”
izvo1MARIUS BUGA, Pro TV: “Pasagerul, de 17 ani si soferul, de 43 de ani, au suferit rani, au fost preluati cu ambulantele si transportati la spitalul judetean din Targoviste, pentru ingrijiri si investigatii.
Intre timp, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua ancheta pentru a se stabili exact din ce cauza s-a produs accidentul.”
sursa – Pro TV

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial