20 aprilie 2024
Primele imagini şi declaraţii după explozia devastatoare de la Fieni. “A picat geamul lângă mine!”

Primele imagini şi declaraţii după explozia devastatoare de la Fieni. “A picat geamul lângă mine!”

fien5Un bloc din orașul Fieni a fost evacuat aseară după ce o explozie s-a produs într-un apartament aflat la etajul al doilea.
fien6Proprietarii locuinţei în care a avut loc deflagrația au primit îngrijiri medicale și sunt în afara oricărui pericol, spun doctorii. Primele verificări arată că o improvizație făcută la aragaz a dus la dezastru.
fien8Un vecin, care era impreuna cu cativa copii, povesteste că a tras o spaima teribila cand a ajuns in fata blocului. Chiar in acel moment s-a produs explozia.
fien10MARIUS GORGAN, martor: “Veneam acasa si cand sa intru pe scara blocului a busit apartamentul, a picat geamul langa mine. Putea sa cada si la mine si la copii, putea sa se intample si alte chestii, sa moara copiii.” 
fien11ION ROMAN, vecinul victimelor: “Am auzit o bubuitura in casa, am crezut ca se mai fac modificari in apartamente. M-am uitat pe usa vecinului care sta langa mine si am vazut acolo dezastru. Cred ca vreo scurgere de gaze, vreo improvizatie, altceva nu se poate spune ca ar fi.”
fien3Apropiatii proprietarului apartamentului in care a avut loc deflagratia spun ca stiau ca barbatul facuse o improvizatie la aragaz si l-au avertizat sa aiba mare grija. Nimeni nu s-a gandit insa sa anunte autoritatile.
fien11Locatară: “Pericolul si-l face singur omul, foarte mari improvizatii. Alea costa. A facut o improvizatie din cate stiti? Pai soba pe furtun.”
fienLocatară: “A zis sa iesim afara ca sunt scurgeri de gaze.”
fien4MARIUS BUGA, Pro TV: “Imediat dupa producerea exploziei, la fata locului s-au mobilizat echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, dar si cei de la ambulanta. Proprietara a suferit un atac de panica, iar barbatul aflat in locuinta a suferit arsuri pe fata si pe maini. Ambii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Din fericire, in acest moment sunt in afara pericolului.”
fien7capitan JOHN BRĂTEANU, comandant Detaşamentul de pompieri Pucioasa: “In urma producerii exploziei exista pericolul sa fie degajari in continuare de gaze, de aceea nu permitem accesul in cladire. Au fost evacuati locatarii.”
fien2Echipajele de interventie s-au asigurat in cele din urma că in bloc nu mai exista pericol, iar oamenii s-au putut intoarce in locuinte. O ancheta va lamuri cauza exploziei.
fien1sursa – Pro TV
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial