Primele declaraţii ale şoferului care a accidentat mortal poliţistul de la rutieră. Ce dezvăluiri face | TargovisteNEWS

Primele declaraţii ale şoferului care a accidentat mortal poliţistul de la rutieră. Ce dezvăluiri face

motoiAccidentul in urma caruia agentul Emanuel Ungureanu si-a pierdut viata a avut loc in jurul orei sase si jumatate, in aceasta dimineata.

Politistul plecase de acasa, pe motocicleta, din localitatea Mircea Voda si se indrepta catre Targoviste. Pe campul din comuna Ilfoveni a avut loc nenorocirea.

Soferul, de 38 de ani, este cel care a sunat la 112 imediat dupa accident si a cerut ajutor. El sustine insa ca s-ar fi aflat pe loc inainte de impact si da vina pe viteza cu care ar fi circulat agentul de politie.

MARIUS MIHAI, şoferul cercetat: “Eu cred ca peste 200! Eu eram deja in stationare, eram oprit pe loc cand s-a intamplat impactul. A venit pe sensul meu de mers, din fata. Eram oprit, cand l-am vazut ca vine spre mine…a fost secunda… S-a lovit in partea dreapta a masinii…”

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]