Primele declaraţii ale şoferului care a accidentat mortal poliţistul de la rutieră. Ce dezvăluiri face | TargovisteNEWS

Primele declaraţii ale şoferului care a accidentat mortal poliţistul de la rutieră. Ce dezvăluiri face

motoiAccidentul in urma caruia agentul Emanuel Ungureanu si-a pierdut viata a avut loc in jurul orei sase si jumatate, in aceasta dimineata.

Politistul plecase de acasa, pe motocicleta, din localitatea Mircea Voda si se indrepta catre Targoviste. Pe campul din comuna Ilfoveni a avut loc nenorocirea.

Soferul, de 38 de ani, este cel care a sunat la 112 imediat dupa accident si a cerut ajutor. El sustine insa ca s-ar fi aflat pe loc inainte de impact si da vina pe viteza cu care ar fi circulat agentul de politie.

MARIUS MIHAI, şoferul cercetat: “Eu cred ca peste 200! Eu eram deja in stationare, eram oprit pe loc cand s-a intamplat impactul. A venit pe sensul meu de mers, din fata. Eram oprit, cand l-am vazut ca vine spre mine…a fost secunda… S-a lovit in partea dreapta a masinii…”

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]