“Primăvara Clasică Europeană” se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor | TargovisteNEWS

“Primăvara Clasică Europeană” se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor

afis-primavara-clasica-02COMUNICAT DE PRESĂ

Locația evenimentului public”Primăvra Clasică Europeană”

 

Datorită condițiilor meteorologice nefavorabile estimate pentru ora 18.00 în municipiul Târgoviște, evenimentul ”Primăvara Clasică Europeană ” se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor conform programului inițial și cu aceiași distribuție.

Evenimentul organizat de Consiliul Local și Primăria Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița alături de Teatrului Municipal ”Tony Bulandra” și Centrul Județean de Cultură Dâmbovița se înscrie în seria manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, intrarea fiind liberă în limita locurilor disponibile .

Vă așteptăm, în număr cât mai mare, să vă bucurați de armonii românești ce si-au pus amprenta, de-a lungul timpului, și în conștiința europeana.

Biroul evenimente al Teatrului municipal “Tony Bulandra”

Tel.0723271194

Email;evenimente@tonybulandra.ro

 

 

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]