28 martie 2024
Primarul Târgoviştei – “Noul mall se va finaliza în această primăvară”

Primarul Târgoviştei – “Noul mall se va finaliza în această primăvară”

mall“Am facut o vizita in teren pe santierul de amenajare a noului parc din zona UM Gara, de langa viitorul complex comercial (mall).

Astfel, pe o suprafata de 16.481 mp, se construieste un parc public de agrement, investitie care, in afara amenajarii unei suprafete de peste 14.000 mp. ca si spatiu verde, presupune construirea in plus a unei piatete si a unei fantani arteziene, a unui loc de joaca, a unei zone de fitness, a unei biblioteci in aer liber, dar si amenajarea aleilor pietonale si a pistelor pentru biciclete.
Spatiul verde cuprinde zone cu vegetatie bogata si peluze ce pot fi folosite ca locuri de picnic. Se vor planta aproximativ 500 de arbori si arbusti din specii rasinoase si foioase si se vor amenaja zone cu flori. Va exista si un sistem automat de irigatii. Iluminatul ambiental se va realiza cu stalpi de iluminat si corpuri LED, iar iluminatul decorativ va presupune bolarzi si proiectoare.
Vor fi amplasate cismele si toalete.
De asemenea, parcul va fi dotat cu banci, cosuri de gunoi, rastele si o statie de biciclete.
Valoarea investitiei este de 7.080.721,49 lei, inclusiv TVA, durata de executie maxima este de 12 luni, iar sursa de finantare este asigurata prin Programul Operational Regional 2014-2020.
Webp.net-resizeimage (1)La acest moment, se lucreaza la imprejmuire si la fundatia noii biblioteci in aer liber!
In paralel, continua si lucrarile la noul complex comercial (mall), investitie care va fi finalizata in aceasta primavara!”, a spus primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial