28 martie 2024
Primarul Târgoviştei, ÎN VIZORUL MAFIOŢILOR?! “S-a ajuns în situația în care sunt plătiți și direcționați oameni să strige la mine acasă, să-mi sperie copilul, să-mi sperie familia!”

Primarul Târgoviştei, ÎN VIZORUL MAFIOŢILOR?! “S-a ajuns în situația în care sunt plătiți și direcționați oameni să strige la mine acasă, să-mi sperie copilul, să-mi sperie familia!”

 

crististan“Suntem astăzi victimele unei acțiuni concertate a unui grup infracțional, și nu mă feresc s-o spun, care urmărește scoaterea mea din viața politică.

Este dreptul meu de a face politică, este dreptul meu de a ocupa o funcție publică, o ocup în mod legal și mi se pare că s-a ajuns mult prea departe.

S-a ajuns în situația în care sunt plătiți și direcționați oameni să strige la mine acasă, să-mi sperie copilul, să-mi sperie familia, lucru pe care eu nu-l mai tolerez. Organele competente săși facă treaba!

Nu am nimic să-mi reproșez din punct de vedere al legalității exercitării actului administrativ, absolut nimic. Nu am spus niciodată nimănui în Primăria municipiului Târgoviște: „Încheie un contract cu X sau încheie un contract cu Y”. Absolut niciodată! Dimpotrivă, am garantat și am încercat cât de mult am putut să garantez respectarea principiului legalității în actul administrativ la toate nivelurile.

N-am vrut să se ajungă aici, dar, repet, nu mai pot tolera așa ceva. Există anumite reguli pe care și mass-media trebuie să le respecte, există un cadru legal.

Există principiul „audiatur et altera pars” în momentul în care faci o afirmație despre cineva, e obligatoriu a lua și punctul de vedere al acelei persoane.

Dar noi trăim într-o realitate paralelă, se pare, la Târgoviște. Sesizare la CNA e mult prea puțin față de ceea ce s-a întâmplat și față de campania de denigrare care a fost pornită împotriva mea.

Mă voi adresa organelor penale și voi solicita și daune din punct de vedere civil.

Nu se poate! Este absolut inadmisibil ce se întâmplă.

Sunt folosiți oameni ca instrumente, urmărindu-se denigrarea meaconstantă, nefundamentatăși fără niciun fel de temei legal. O să pun la dispoziția organelor de urmărire penală absolut toate documentele pe care le am.

Șantajul e una din infracțiunile împotriva mea, încercându-se pe toate căile intimidarea mea și realizarea unor interese patrimoniale. Am identificat grupul infracțional de care vorbesc.

Se vede foarte clar acțiunea concertată ponită împotriva mea. Vor fi, probabil, și oameni care au fost angrenați în acest mecanism infracțional nu neapărat din considerente personale, ci din considerente care țin de exercitarea unei anumite activități în folosul nu știu cui. Îmi pare rău pentru ei, dar plângerea mea va viza toate aceste aspecte.

Am ajuns în situația în care se se pună oameni să strige la mine acasă.

De ce să fie copilul meu supus unui asemenea tratament?De ce? Și mă uit la fiecare dintre dumneavoastră: ați accepta o asemenea situație? Ați accepta ca, zi de zi, să fiți denigrați absolut nefundamentat?

Trăim într-o societate, ne învârtim între oameni și nu vreau să-mi fie rușine să mă uit în ochii cuiva. Nu am de ce! Unde ajungem în situația asta?

Primăria Târgoviște, în speță persoana mea fac subiectul unor campanii denigratoare susținute în anumite zone media, motiv pentru care o spun public acum: nu voi mai tolera așa ceva și o să mă adresez organelor competente.

Există inclusiv indicii privind săvârșirea unor infracțiuni împotriva mea, utilizându-se tot felul de metode și tot felul de mijloace, ajungându-se să se spună că eu aș lua șpagă de la nu știu ce service-uri și de la nu știu ce firme.

S-a depășit orice limită! Am și eu foarte mulți oameni care mă cunosc și care îmi transmit și mă întreabă în legătură cu ceea ce se spune. Sunt lucruri care au depășit de foarte mult timp limita legală.

Nu am vrut să intru până acum într-o asemenea dispută care poate genera consecințe dintre cele mai grave, dar nu mai pot să tolerez cum, zi de zi, persoana mea și Primăria municipiului Târgoviște fac obiectul unor denigrări mizerabile, fără niciun fel de fundament legal.

Cine face asemenea afirmații va trebui să răspundă. În România există, totuși, un sistem de drept. Este un stat democratic în care sunt garantate dreptul la imagine, demnitatea umană.

Eu înțeleg că deranjez pe unii că sunt aici, dar, între o confruntare politică corectă, pe care o accept și am acceptat-o de fiecare dată, și mizeria care se întâmplă de ceva timp e o diferență foarte, foarte mare.

Motiv pentru care, repet, nu voi mai tolera așa ceva, indiferent de interesele pe care le au unii, interese care pleacă de la politic și se termină la interesul patrimonial și strict personal.

Fiecare a ajuns să spună orice. Vine, iese și spune orice. Că „ia șpagă”, că „nu știu ce-a făcut”, că „nu știu cum e” și așa mai departe. Nu se poate! Suntem într-un stat de drept, suntem într-o societate în care drepturile individuale sunt protejate.

Eu n-am făcut niciodată atacuri la persoanăși n-am ieșit niciodată să spun despre X sau Y ceva nefundamentat”, sunt declaraţiile uluitoare făcute de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial