19 aprilie 2024
Primarul Târgoviştei – „Festivalul «Crizantema de Aur» reprezintă un reper în peisajul muzical românesc”

Primarul Târgoviştei – „Festivalul «Crizantema de Aur» reprezintă un reper în peisajul muzical românesc”

stancriz„Festivalul «Crizantema de Aur» reprezintă un reper în peisajul muzical românesc.

Este cel mai longeviv festival muzical din România şi suntem mândri că Târgoviştea reuşeşte să ducă mai departe o tradiţie de 48 de ediţii.

Şi în acest an am convingerea că festivalul se va ridica la nivelul prestigiului pe care îl are.

Urez mult succes celor care vor concura la «Crizantema de Aur» şi de asemenea am convingerea că vor fi trei zile memorabile, trei zile de romanţă, trei zile de poezie, trei zile de emoţie, zile care vor face din Târgovişte capitala muzicală a României.

«Crizantema de Aur» este un reper al culturii târgoviştene”, a declarat Cristian Stan, primarul Târgoviştei.

„În faţa teatrului este un pod japonez, chinezesc, trimiţând la ideea că această floare, crizantema, vine din regiunea Japoniei, unde şi acolo există un festival al crizantemelor.

Decorul pe care o să-l descoperiţi este unul cu crizanteme, care reprezintă un interior romantic. A muncit tot teatrul, este pentru prima oară după 2008 când toţi angajaţii teatrului au muncit zi şi noapte pentru a ne afla astăzi aici. Abonamentele s-au vândut în primele două zile, au fost telefoane, presiuni, cereri, dar nu putem să mărim teatrul.

Crizantema are nevoie de un spaţiu mai mare şi chiar de un muzeu. Decorul este clasicizant în acest an. După 6 ani, este pentru prima oară când TVR se implică în calitate de co-producător şi am avut vizibilitate la ore de vârf pe TVR1, TVR2, TVR3, TVR Internaţional, TVR HD, TVR Moldova şi, de asemenea, prin parteneriatul cu radioul public, la Radio România, Radio România Cultural, Antena Satelor.

Tot ce înseamnă televiziunea publică şi radioul public la nivel naţional au participat la promovarea acestui festival”, a reliefat şi Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial