Primarul Târgoviştei, despre mall-ul care se va construi – “Peste 1000 de noi locuri de muncă, investiţie de peste 220 de milioane de lei” | TargovisteNEWS

Primarul Târgoviştei, despre mall-ul care se va construi – “Peste 1000 de noi locuri de muncă, investiţie de peste 220 de milioane de lei”

Scan_002_2017_11_21_14_50_36_952“Salut materializarea demersurilor de construire a unui mall in municipiul Targoviste, Consiliul Judetean semnand astazi contractul prin care terenul viitorului complex comercial a fost pus la dispozitia investitorului!
Administratia locala targovisteana isi exprima disponibilitatea de a sprijini aceste demersuri, in limita competentelor conferite de lege, in toate aspectele care tin de eliberarea documentatiilor de urbanism necesare investitiei dar si in derularea activitatii… noului centru comercial.
Cele peste 1000 de locuri de munca create, coroborate cu o valoare a lucrarilor de constructii de peste 220 de milioane lei, la care adaugam regenerarea urbana a unei zone pana acum inaccesibile targovistenilor, reprezinta tot atatea argumente pentru a concluziona ca investitia este utila si oportuna pentru comunitatea noastra.
In aceeasi ordine de idei, mentionez ca tot pe locatia fostei UM Gara, Primaria Targoviste va derula un proiect de construire de locuinte prin ANL, la care se adauga amenajarea, pe fonduri europene, a unui parc, pe un teren pus la dispozitie de catre Consiliul Judetean.
Alaturi de aceste proiecte, amintim si constructia in aceeasi zona a unui stadion, toate acestea reprezentand coordonatele unei dezvoltari urbane fara precedent a municipiului Targoviste, daca ne raportam la ultimii 30 de ani”, spune Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]