20 aprilie 2024

Primarul Târgoviştei – “Constructorii NU se omoară cu munca!” Uite cât au asfaltat într-o săptămână!

cristist„Că tot s-a adus discuţia de constructori, să ştiţi că nu se omoară cu munca. Pe PIDU A, pot să vă spun că săptămâna trecută au turnat asfalt doar o oră şi jumătate.

Au motivat că este stricată staţia de asfalt. Pe care au reparat-o, dar iar s-a stricat şi tot aşa… Toate acestea se întâmplă în condiţiile în care, pe PIDU A, spre deosebire de Complexul de nataţie, nu există obligaţii financiare restante pe care municipalitatea le are faţă de constructori.

Dacă eram anul trecut, pe vremea, asta, în mod normal trebuia reziliat contractul pentru faptul că nu se execută obligaţiile contractuale. La acest moment, a rezilia contractul echivalează cu oprirea lucrărilor pentru că, până la 31 decembrie 2015, nu se poate face o altă procedură de achiziţie.

Adică până în luna septembrie, pentru că deja în octombrie- noiembrie nu prea mai poţi să lucrezi.

Suntem captivi într-o situaţie pe care trebuie s-o luăm aşa cum e şi să încercăm s-o gestionăm. O să ne apărăm interesele cât mai bine posibil, ca autoritate publică locală.

Trebuie să avem în vedere şi faptul că a sista în momentul de faţă plăţile pe PIDU A înseamnă oprirea lucrărilor.

Cel mai nefavorabil deznodământ pe care-l putem avea este să rămânem cu oraşul în situaţia în care este în prezent.

Prin Microraioanele XI, XII, cartierul CFR suntem la 90% şi facturat şi lucrat. Urmează să se meargă pe teren, mai este de spart strada Vlad Ţepeş care a fost făcută prost în noiembrie 2014.

În rest, mai sunt de asfaltat câteva trotuare, de pus stratul al doilea pe anumite porţiuni”, spune Cristian Stan, primarul interimar al Târgoviştei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial