Primarul Târgoviştei – “Ce să fac mai mult ca să înțelegeți că trebuie să STAȚI ACASĂ?!” | TargovisteNEWS

Primarul Târgoviştei – “Ce să fac mai mult ca să înțelegeți că trebuie să STAȚI ACASĂ?!”

primaria-tgv“Oameni buni, ne cunoaștem de atâta timp și știți că nu am fost niciodată un prăpăstios din fire. Am avut mereu ambiția și curajul de a depăși limite și prejudecăți. De data asta, însă, e cu totul altceva.

SUNT EXTREM DE ÎNGRIJORAT de efectul pe care il poate avea coronavirusul în țara noastră, în municipiul nostru. Și nu știu cum să vă fac să înțelegeți mai bine această alertă. Am luat măsuri de combatere a efectelor de răspândire, dar ele devin absolut inutile în fața comportamentului unora dintre noi. Azi de dimineață, erau cozi, persoană lângă persoană, la două supermarketuri în oraș. Azi, la prânz, erau oameni pe străzi ca într-o sâmbătă obișnuită, trecând unii pe lângă alții, cu un grad de inconștiență care mă sperie. Azi, după amiază, sunt oameni în parcuri și părculețe, in fata blocului, de parcă ar fi sărbătoare și nu stare de urgență.

Ce să fac mai mult ca să înțelegeți că trebuie să STAȚI ACASĂ?! Vreți să avem concitadini infectați sau, Doamne ferește, târgovișteni morți din cauza faptului că nu am fost suficient de îngrijiți cu noi înșine? Vreți să cădem într-o dramă din care să nu mai putem ieși? / Fac o paranteză și le transmit celor care guvernează azi că sunt în egală măsură responsabili pentru starea asta de relaxare socială inconștientă pe care o vedem afară. Minciunile lor cu „noi suntem cei mai buni, noi stăpânim virusul” au creat o falsă realitate și au dezarmat scutul de protecție al cetățenilor.
La aceste lucruri, adaugam si interdictia inadmisibila de comunicare pe acest subiect.

Revin: vă rog să stați în casele voastre cât de mult puteți! Veți vedea, atunci când va trece valul de nenorociri, cât de mult a contat asta.

Vă mulțumesc din suflet!”, a spus Cristian Stan, primarul orasului Targoviste.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]