28 martie 2024

Primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe, candidat pentru Camera Deputaţilor!

grigutaA câştigat detaşat alegerile în Găeşti, iar acum figurează pe lista Partidului Naţional Liberal Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor. Candidatura lui Grigore Gheorghe, primarul oraşului, la alegerile parlamentare este surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât acum câteva luni părea dedicat exclusiv administraţiei locale, şi nu politicii la vârf.

Cu toate acestea, Grigore Gheorghe ne-a declarat – în exclusivitate – că nu este deloc convins să plece din oraş în favoarea unei funcţii de deputat, indiferent cât de tentantă ar fi.

„Sunt onorat de nominalizarea pe care am primit-o de la PNL, de a candida pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Consider că reprezintă o apreciere asupra activităţii desfăşurate de când sunt primar al Găeştiului. Faptele şi realizările vorbesc, iar acest lucru este susţinut de 4.215 cetăţeni, care mi-au acordat votul de încredere la alegerile locale din acest an.

Mai am multe lucruri de făcut în oraş, cunosc bine priorităţile şi îi asigur pe cetăţeni că vor avea parte în continuare de surprize plăcute.

Am încă foarte multe lucruri de spus în administraţia locală a oraşului nostru”, a declarat Grigore Gheorghe pentru Cronica de Găeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial