Primarul din Butimanu, declaraţii de ultimă oră! De ce s-a văzut nevoit să tragă cu pistolul | TargovisteNEWS

Primarul din Butimanu, declaraţii de ultimă oră! De ce s-a văzut nevoit să tragă cu pistolul

buti1Au răsunat focuri de armă joi pe un câmp din Butimanu, unde primarul  s-a văzut nevoit să își folosească pistolul cu bile.

El a fost chemat de un tractorist care susține că a fost atacat cu brutalitate de niște indivizi surprinși în timp ce furau porumb.

Până să ajungă însă edilul la fața locului, omul a fost bătut crunt și se află acum la spital.

buti7Tractoristul, ajutat de un alt bărbat, fertiliza un teren agricol aflat marginea comunei Butimanu când, într-un lan de porumb, a văzut mai mulţi indivizi care voiau să fure cereale. butiCând omul le-a spus să plece, spiritele s-au încins. Iar cei bănuiţi de furt ar fi reacţionat extrem de violent.

buti3Cel care a fost bătut, tractoristul, nu şi-a revenit. Are mai multe coliziuni la cap, lovit cu toporul la cap, la mâini”, a transmis Marin Dragnea, proprietarul terenului agricol.

Bărbatul care conducea tractorul a reuşit totuşi să îl sune pe primarul localităţii şi să ceară ajutor.

buti6M-am intersectat cu căruţele de romi şi de încă o maşină. Moment în care aceştia au devenit violenţi, mi-au înconjurat maşina, au vrut să folosească un topor, o bâtă, am scos pistolul care îl deţin legal, cu bile şi am tras trei focuri de avertisment în plan verical, în aer”, a explicat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

buti2Imediat după atac, scandalagii au fugit de la faţa locului. Acum poliţiştii îi cauta să îi aducă la audieri. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru distrugere şi loviri şi alte violențe.

buti5Între timp, tractoristul, cu răni grave, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. De suferit a avut şi un bărbat care îl însoţea pe primar, însă, din fericire, s-a ales doar cu leziuni uşoare.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]