24 aprilie 2024
Primarul de la Pucioasa, Ana Constantin, a dat-o la o parte pe şefa spitalului! “Fără să fiu răutăcios…”

Primarul de la Pucioasa, Ana Constantin, a dat-o la o parte pe şefa spitalului! “Fără să fiu răutăcios…”

sppu„Cred că este o decizie pe care, fără să fiu răutăcios, multă lume a aşteptat-o… Dna director Cecilia Ionescu a condus vreo 16 ani Spitalul Orăşenesc de la Pucioasa, dar din prima secundă din care am devenit primar am ştiut că eu am nevoie de o echipă şi de parteneri în ceea ce vom face.

Legat de noua conducere, este una interimară, am optat din primul moment în care am ajuns la Primărie pentru dl doctor Cioroba, însă dumnealui ar fi incompatibil ca manager general al Spitalului Orăşenesc, de aceea împreună am luat decizia de a-l numi interimar în funcţia de director medical şi cu siguranţă o să participe la concurs.

sppu1Decizia pentru manager am vrut să o iau în aşa fel încât să nu rup un echilibru fragil care s-a instalat în momentul de faţă în spital am promovat şi am propus pe cineva din cadrul Spitalului, pe jurist Adriana Ancuţa, care este şi consilier local PSD, dar acum va trebui să părăsească funcţia de consilier.

La fel se va întâmpla şi cu doctorul Cioroba, este o mare pierdere pentru mine, dar asta este…

Noi avem astăzi un deficit de 14-15 medici faţă de organigrama aprobată şi sunt secţii în care avem o reală problemă”, a declarat Ana Constantin, primarul oraşului Pucioasa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial