Primarul de la Nucet, reacţie după bătaia de la Cazaci – “Localitatea noastră a fost zguduită de un eveniment extrem de grav!” | TargovisteNEWS

Primarul de la Nucet, reacţie după bătaia de la Cazaci – “Localitatea noastră a fost zguduită de un eveniment extrem de grav!”

batut-nucet“Dragi nuceteni! Aseara localitatea noastră, a fost zguduita de un eveniment extrem de grav! Toti ati aflat, ca dl Florin Ion, un om cu un caracter exemplar, a fost bătut cu bestialitate, în timp ce mergea la gara Nucet sa-si aștepte soția.Fara sa greșească ceva, cerînd sa i se faca loc pt a trece, a fost bătut încît a ajuns la spital! In încercarea sa de a-i veni în ajutor, un alt tânăr, s-a ales cu o tăietură urîtă la braț! Totul a degenerat într-un scandal uriaș, oprit odată cu venirea poliției si a mascatilor .Nu imi este indiferent! Dimpotrivă, este prima oară cînd se întîmplă un scandal de asa proporții! Am sosit imediat în zona, pentru a da o mina de ajutor, deși de acest lucru se ocupa politia, nu primăria.Dar vreau ca aceste lucruri sa nu se mai repete, iar în zona, sa instauram ordinea! Fiecare afirmă diverse lucruri, unele reale, altele nu! Cert este ca eu ca primar, nu îndemn la ură, dar la solidaritate, da! Fiecare trebuie sa luam atitudine si sa nu permitem să se mai întîmple astfel de lucruri! Nu-mi doresc ,decît pentru tot chinul suportat de un om nevinovat, sa se faca dreptate!”, a scris pe o retea de socializare Luisa Barboiu, primarul comunei Nucet.