19 aprilie 2024

Primarul de la Corbii Mari cere demisia preşedintelui PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb

ionut-banica_2_640x420“Nu sunt omul care să-și exprime nemulțumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noștri de la județ și de la București au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint ca toți suntem bine.

NU suntem bine!

Scriu acest mesaj cu tristețe pentru ca situatia in care a ajuns PSD ma obligă. În același timp, însă, sunt unul dintre optimiștii care cred ca putem sa ne revenim (dacă ne mișcăm repede cu viziune si curajos).

Muncesc, împreună cu echipa de la Primărie si cea de consilieri pentru dezvoltarea comunei; alerg pe la toate ușile de la București sa aduc ceva bani in plus, atragem fonduri europene-record în istoria comunei, reparam toate prostiile din trecut si ne îndreptăm, încetul cu încetul. La fiecare alegeri, în Corbii Mari câștigă PSD, ca recunoaștere a lucrurilor bune pe care le facem aici. Ca mine sunt mulți alți primari in județ și în țară.

Numai ca, munca asta uriașă, pe care doar cei din teritoriu o pot înțelege, e aruncată la gunoi de ignoranța/impostura reaua-credință de la nivel județean sau national. Am tăcut de atâtea ori cu toții, primari,viceprimari, președinți de organizații, consilieri, activiști si membri simpli, ne-am făcut ca nu vedem,am lăsat de la noi pe principiul ca “poate si-or reveni”. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD ,atât la nivelul județului, cât și național, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.

Noi am lăsat (indirect, prin tăcere) lucrurile sa ajungă aici, tot noi trebuie sa ne ridicam si sa le îndreptăm rapid. E nevoie de #reforma , e nevoie de oameni bine pregătiți, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înțeleg greutățile unei comune sau, macar, știu unde e ea pe hartă.

E TIMPUL ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane stiutoare de carte,bine pregătite, buni organizatori sa revina #acasa– doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat. M-am săturat de ședințe in care ni se prezintă cum am câștigat alegerile pe care le-am pierdut. E TIMPUL ca doamna Rovana Plumb si doamna Viorica Dăncila sa demisioneze si sa mergem mai departe. E TIMPUL de reformă puternică, nu de fațadă. Avem nevoie de unitate si mobilizare maxima dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale și parlamentare anul viitor.

P.S.:motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o sa le spun răspicat si detaliat in ședința CEx-ului județean”, spune Ionuţ Bănică.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial