Primarul de la Braniştea, în scandal cu edilii risipitori – “Când te aventurezi să faci investiţii fără să ai buget, mi se pare că ai încălcat legea” | TargovisteNEWS

Primarul de la Braniştea, în scandal cu edilii risipitori – “Când te aventurezi să faci investiţii fără să ai buget, mi se pare că ai încălcat legea”

tachianu„Eu dintotdeauna am ridicat problema că se încalcă legea. Am avut discuţii la Consiliul Judeţean până să se voteze bugetul legat de aceste arierate, pe care unele localităţi le fac în continuare. Oameni buni, arieratele sunt şi ele de două feluri, legale şi ilegale.

Alea legale le înţelegem, dar la nivel judeţului Dâmboviţa cred că erau mai mult de 7-8 miliarde lei vechi arierate legale, restul erau nelegale.

În momentul când te aventurezi să faci nişte investiţii fără să ai buget pentru finanţare, mi se pare că ai încălcat legea.

Şi totuşi, venim cu Legea finanţelor şi spunem că prima dată trebuie să achităm arieratele. Nu este deloc în regulă treaba asta. Nu îţi permite nimeni să încalci legea, să te apuci să faci investiţii dacă nu ai finanţare.

Nu ai buget, nu faci investiţii. Ce ar însemna să fac eu acum un proiect pentru ape pluviale, aşa cum îmi doresc, pentru trotuare, dar să nu am acoperire bugetară, să zic lasă că intră pe arierate, îmi dă Guvernul?

Eu nu fac aşa ceva, eu nu încalc legea”, a declarat primarul comunei Braniştea, Marian Ţachianu.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]