Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, mesaj impresionant de pe patul de spital – “Sunt pozitiv, am virusul SARS-CoV-2. Pericolul nu a trecut!” | TargovisteNEWS

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, mesaj impresionant de pe patul de spital – “Sunt pozitiv, am virusul SARS-CoV-2. Pericolul nu a trecut!”

tab4“Dragii mei,
Din pacate virusul nu iartă pe nimeni!
În calitate de primar al comunei Răzvad, mă simt dator să vă informez că testul pentru COVID-19, pe care l-am făcut, a ieşit pozitiv. Sunt deja internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgoviște-Secția Boli Infecțioase, fiind confirmat cu virusul SARS-CoV-2.
Zilele trecute am prezentat simptomele unei răceli si pentru a nu exista vreo suspiciune și a pune în pericol și pe ceilalți, am mers la spital și m-am testat. Acum, starea mea de sănătate este bună, insa fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetațenii din comuna Răzvad. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi pentru ca pericolul nu a trecut!
Vă transmit tuturor multă sănătate şi vă sfătuiesc să respectați regulile de igienă şi distanțarea socială pentru a putea fi sănătoşi şi alături de cei dragi!
Va imbratisez, al dumneavoastra primar!
P.S.
Ma voi face bine, si revin la treaba”, a scris pe facebook primarul Emanuel Spătaru
Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]