29 martie 2024
Primăria Târgovişte, lucrări de asflatare pe străzile Milioara şi Constantin Brâncoveanu

Primăria Târgovişte, lucrări de asflatare pe străzile Milioara şi Constantin Brâncoveanu

asf-tgv„În această zonă sunt implementate două proiecte ale administraţiei publice locale, un proiect pe fonduri de la bugetul propriu şi vizează strada Milioara şi de asemenea un proiect pe fonduri prin PNDL 2 care vizează strada Constantin Brâncoveanu, artera paralelă, precum şi alte opt străzi.

Avem un proiect mai mare, de peste 3 milioane de lei. Pe strada Milioara, proiect al administraţiei publice locale, investiţia se ridică undeva la 240.000 lei.

Este vorba de lucrări de asfaltare, de amenajare a trotuarelor, de preluare a apelor pluviale, de ridicare la cotă a canalelor.

La această lucrare a lucrat societatea aflată în subordinea Primăriei şi Consiliului Local, Municipal Construct, dar şi societatea cu care administraţia publică locală are în derulare contract de reparaţii străzi.

Lucrările pe această stradă se vor finaliza săptămâna aceasta. Pe cealaltă stradă, pe Constantin Brâncoveanu, stratul doi de asfalt va fi turnat tot săptămâna aceasta, după ce se vor termina lucrările de ridicare la cotă a canalelor”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial