Primăria Târgovişte, lucrări de asflatare pe străzile Milioara şi Constantin Brâncoveanu | TargovisteNEWS

Primăria Târgovişte, lucrări de asflatare pe străzile Milioara şi Constantin Brâncoveanu

asf-tgv„În această zonă sunt implementate două proiecte ale administraţiei publice locale, un proiect pe fonduri de la bugetul propriu şi vizează strada Milioara şi de asemenea un proiect pe fonduri prin PNDL 2 care vizează strada Constantin Brâncoveanu, artera paralelă, precum şi alte opt străzi.

Avem un proiect mai mare, de peste 3 milioane de lei. Pe strada Milioara, proiect al administraţiei publice locale, investiţia se ridică undeva la 240.000 lei.

Este vorba de lucrări de asfaltare, de amenajare a trotuarelor, de preluare a apelor pluviale, de ridicare la cotă a canalelor.

La această lucrare a lucrat societatea aflată în subordinea Primăriei şi Consiliului Local, Municipal Construct, dar şi societatea cu care administraţia publică locală are în derulare contract de reparaţii străzi.

Lucrările pe această stradă se vor finaliza săptămâna aceasta. Pe cealaltă stradă, pe Constantin Brâncoveanu, stratul doi de asfalt va fi turnat tot săptămâna aceasta, după ce se vor termina lucrările de ridicare la cotă a canalelor”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte.

Life-Style

Oaspeții de la Răvăşitul oilor, ademeniți cu pastramă de oaie, mămăligă și brânză de burduf!

Odată cu venirea toamnei, bacii coboară turmele din munți și aduc cu ei produse delicioase. La Runcu a devenit deja o tradiție ca la mijlocul lunii septembrie, pe dealul de la marginea localității, să fie păstrat obiceiul numit “răvășitul oilor”. Și cum ciobanii pun pe tarabe bulz, pastramă ori urdă, turiștii se grăbesc să guste [...]