Primăria Târgovişte investeşte într-un centru pentru copiii cu autism sau sindrom Down | TargovisteNEWS

Primăria Târgovişte investeşte într-un centru pentru copiii cu autism sau sindrom Down

Webp.net-resizeimage“Un alt fost punct termic din municipiul Targoviste primeste o destinatie concreta, utila comunitatii targovistene.
Astfel, au debutat lucrarile in cadrul investitiei care vizeaza amenajarea unui centru destinat copiilor cu autism sau sindrom Down.
Acest obiectiv va fi realizat prin refunctionalizarea fostului PT 1, situat in cartierul Vlad Tepes (microraionul nr. XI), strada Ion Cioranescu.
In perioada urmatoare, foarte multe astfel de foste puncte termice, existente in toate cartierele municipiului Targoviste, vor intra in reabilitare, urmand a gazdui fie cluburi ale pensionarilor, fie centre de asistenta sociala, fie alte obiective necesare orasului nostru”, a anuntat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]