Primăria Târgovişte investeşte într-un centru pentru copiii cu autism sau sindrom Down | TargovisteNEWS

Primăria Târgovişte investeşte într-un centru pentru copiii cu autism sau sindrom Down

Webp.net-resizeimage“Un alt fost punct termic din municipiul Targoviste primeste o destinatie concreta, utila comunitatii targovistene.
Astfel, au debutat lucrarile in cadrul investitiei care vizeaza amenajarea unui centru destinat copiilor cu autism sau sindrom Down.
Acest obiectiv va fi realizat prin refunctionalizarea fostului PT 1, situat in cartierul Vlad Tepes (microraionul nr. XI), strada Ion Cioranescu.
In perioada urmatoare, foarte multe astfel de foste puncte termice, existente in toate cartierele municipiului Targoviste, vor intra in reabilitare, urmand a gazdui fie cluburi ale pensionarilor, fie centre de asistenta sociala, fie alte obiective necesare orasului nostru”, a anuntat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]