28 martie 2024

Primăria Târgovişte caută viceprimar şi administrator public!

www.mariusbuga.ro_images_pmtgv„În urma vacantării posturilor de consilier local pe care le-a ocupat doamnele Carmen Holban şi Oana Vlăducă urmează să fie validaţi în şedinţa de Consiliu Local Municipal din această lună doi supleanţi şi anume Patic Paul Ciprian, cadru didactic universitar, şi Ionete George Florin, manager clientelă la Banca Română de Dezvoltare.

Prin aceste două validări ajungem la poziţia numărul 16 pe lista de candidaturi a Partidului Social Democrat.

Nu m-aş fi gândit niciodată că o să ajungem la poziţia numărul 16, dar iată că am ajuns şi suntem la începutul mandatului… Iată că Partidul Social Democrat are resurse importante, sunt doi oameni de valoare, doi oameni care am convingerea că vor face faţă exigenţelor din Consiliul Local Municipal.

Cel de-al doilea viceprimar va fi ales în februarie, în şedinţa ordinară. Nu am nicio propunere până nu discut în interiorul Organizaţiei. În ceea ce priveşte funcţia de administrator public se dă un concurs…

Condiţiile de concurs vor rămâne aceleaşi, nu am schimbat nimic, sunt aşa cum au fost anterior”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial