28 martie 2024
Primăria Târgoviște, alături de delegația României la Jocurile Mondiale Special Olympics

Primăria Târgoviște, alături de delegația României la Jocurile Mondiale Special Olympics

spec„Cu mândrie spun acest lucru, Primăria Târgoviște a ales să sprijine delegația României la Jocurile Mondiale Special Olympics, ceea ce reprezintă cel mai mare eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale, evenimentul având loc chiar luna aceasta. Din lotul României fac parte și doi sportivi târgovișteni, ei sunt Bianca și Daniel, cei care ne reprezintă la bocce, disciplina la care participă, alături de partenerii lor Raluca și Vasile.

De asemenea, echipa este antrenată de domnul Toma, cel care a mai colaborat cu noi. Vreau să menționez faptul ca anul trecut, spre exemplu, Jocurile Naționale Special Olympics au fost organizate în municipiu, la Complexul de Turistic de Natație. Așadar, în perioada 14-21 martie, la Abu Dhabi, are loc această competiție, Primăria Municipiului Târgoviște, alături de Primăria Municipiului București și de Consiliul Județean Bacău, reprezintă administrațiile locale din România care sprijină participarea lotului României la această competiție.

Este un concurs cu foarte mulți participanți, o competiție cu totul și cu totul deosebită și este o onoare pentru noi că avem reprezentanți la această disciplină și că România contează pe sportivii târgovișteni la acest eveniment. Dincolo de dimensiunea sportivă a situației, cred că foarte important este exemplul pe care îl dau acești sportivi, acești oameni implicați în acest gen de activități. Atunci când există voință, atunci când există curaj, atunci când există hotărâre și ești perseverent, poți realiza orice. Sunt convins că echipa României va avea rezultate deosebite”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial