Primăria Găeşti: “Compania de Apă încasează sume de bani de la populație, neoferind în schimb servicii de calitate” | TargovisteNEWS

Primăria Găeşti: “Compania de Apă încasează sume de bani de la populație, neoferind în schimb servicii de calitate”

grigutaPrimăria Găeşti nu renunţă la proiectul retragerii din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă – Canal şi înfiinţarea unei Direcţii proprii. Primarul Grigore Gheorghe a precizat, într-o postare pe Facebook, că procesul continuă la Curtea de Apel, având în vedere şi faptul că administraţia locală a investit resurse însemnate în infrastructură, iar Compania de Apă încasează facturi astronomice de la cetăţeni, contra unor servicii de slabă calitate:

„Dragi găeșteni, am finalizat canalizarea pe strada Aurel Vlaicu și astfel 59 de familii vor beneficia de toate utilitățile. Primăria investestește miliarde în rețelele de apă și canal, iar Compania de Apă încasează sume de bani de la populație, neoferind în schimb servicii de calitate.

Și acesta este unul dintre motivele pentru care am hotărât retragerea din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal, având proces la Curtea de Apel Ploiești.

Cu stimă, Primar Grigore Gheorghe”.

Life-Style

Proaspătă mămică? Iată 3 lucruri pe care să le ai mereu cu tine

Probabil universul tău se rotește acum în jurul unor pachete cu scutece, a unor suzete și a unor uleiuri de baie pentru bebeluși. Acestea se numără printre primele lucruri pe care le achiziționezi odată cu venirea pe lume a celui mic și nu este de mirare că ești nevoită să le ai mereu la îndemână. [...]