Primăria Găeşti a sărit în ajutorul familiei căreia i-a luat foc casa | TargovisteNEWS

Primăria Găeşti a sărit în ajutorul familiei căreia i-a luat foc casa

8Primarul Grigore Gheorghe și angajații Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Găești au mers pe strada Tudor Vladimirescu, la familia căreia  i-a luat foc casa.

9Oamenii au primit un ajutor de urgență în valoare de 5000 de lei, dar și haine pentru cei doi copii, de 11 și 12 ani. De asemenea, vor fi ajutați să își facă ordine în curte.

10Potrivit unui comunicat al ISU, în gospodăria de pe str. Tudor Vladimirescu s-a produs un incendiu cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Au ars aproximativ 40 mp acoperiș casă, o anexă și un pătul cu 5 – 6 tone de plante furajere.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]