Primăria Găeşti a sărit în ajutorul familiei căreia i-a luat foc casa | TargovisteNEWS

Primăria Găeşti a sărit în ajutorul familiei căreia i-a luat foc casa

8Primarul Grigore Gheorghe și angajații Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Găești au mers pe strada Tudor Vladimirescu, la familia căreia  i-a luat foc casa.

9Oamenii au primit un ajutor de urgență în valoare de 5000 de lei, dar și haine pentru cei doi copii, de 11 și 12 ani. De asemenea, vor fi ajutați să își facă ordine în curte.

10Potrivit unui comunicat al ISU, în gospodăria de pe str. Tudor Vladimirescu s-a produs un incendiu cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Au ars aproximativ 40 mp acoperiș casă, o anexă și un pătul cu 5 – 6 tone de plante furajere.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]