29 martie 2024
Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești dau startul sărbătorilor de iarnă, de Ziua României!

Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești dau startul sărbătorilor de iarnă, de Ziua României!

casaculturaComunicat de presă

 

         Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești dau startul sărbătorilor de iarnă, de Ziua României. Manifestările vor debuta la ora 16.00, atunci când autoritățile locale și cetățenii vor aduce un omagiu eroilor Marii Uniri. De la ora 17.00, pe traseul Sens Giratoriu DN 7 – Casa de Cultură, va avea loc o paradă cu torțe, la care vor participa aproximativ 100 de artiști amatori găeșteni.

         La 17.25, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, va inaugura iluminatul festiv al orașului, iar de la 17.30, găeștenii sunt invitați la spectacol, la Casa de Cultură.

         Elevii Colegiului Național ”Vladimir Streinu”, ai Școlilor ”Șerban Cioculescu” și ”Radu cel Mare” vor intra în competiție, în cadrul concursului de cultură generală organizat sub genericul ”1Decembrie 1918”. Totodată, vor fi acordate premiile pentru câștigătorii concursului de eseuri cu tema ”De ce vreau să trăiesc în România?”, adresat liceenilor.

DIRECTOR CASA DE CULTURĂ ”DUMITRU STANCIU”,

Andreea DUȚĂ

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial