Preşedintele PNL Dâmboviţa – “Suntem în situația de a pierde cel mai mare proiect de investiții în infrastructura de apă/canal a județului!” | TargovisteNEWS

Preşedintele PNL Dâmboviţa – “Suntem în situația de a pierde cel mai mare proiect de investiții în infrastructura de apă/canal a județului!”

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ

Dacă cei care conduc Compania de Apă Târgoviște ar fi preocupați de sarcinile pe care le au și mai puțin interesați de propaganda cu iz politic, nu doar că dâmbovițenii ar avea parte de servicii mai bune din partea CATD – care au prețuri, oricum, nerușinat de mari! – dar nu am mai fi în situația de a pierde cel mai mare proiect de investiții în infrastructura de apă/canal a județului!
Replica țâfnoasă pe care au dat-o cei de la Compania de Apă avertismentului pe care l-am transmis public, cu privire la pericolul care pândește Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județul Dâmbovița, îmi demonstrează că oamenii aceia nu sunt dispuși să își asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă cu proiectul de 320 de milioane de euro și nici nu sunt capabili să realizeze situația în care se află!
În răspunsul conducerii CATD (numită politic, în condiții pe care le vom discuta foarte curând!), se spune că ”La data prezentei, suntem în faza de obţinere a avizelor din partea Agenţiei Naţionale pentru Arii Protejate – Serviciul Teritorial Dâmboviţa(…)”.
Ceea ce este cu adevărat îngrijorător, managementul trandafiriu al CATD nu realizează că ”la data prezentei” proiectul ar fi fost deja pierdut, dacă nu ar fi existat implicarea hotărâtă a Guvernului, prin Ministerul Fondurilor Europene. Și, ca să nu fim prea modești, Guvernul a răspuns demersurilor susținute pe care eu și colegii mei liberali le-am întreprins pe această temă.
Aș vrea să împărtășesc optimismul celor de la Compania de Apă, care spun că nici un pericol nu pândește proiectul și că totul este în grafic. În schimb, îi avertizez public, din nou, că unica șansă de a salva investiția, pentru binele dâmbovițenilor, este de a se pune serios pe treabă!
Guvernul României va face tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe dâmbovițeni, indiferent de culoarea politică!

guranVirgil Guran,
președinte PNL Dâmbovița

 

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița. CMF 11200025

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]