24 aprilie 2024

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu: “Este momentul ca politicienii de oriunde să se aşeze la masă şi să treacă la luarea unor măsuri dure împotriva terorismului!”

m-carav-pnl“Terorismul a devenit de mult timp o plagă internaţională. Un fenomen care distruge echilibrul unor societăţi normale, răspândeşte teama, neîncrederea, suspiciunea.

Este momentul ca politicienii de oriunde să se aşeze la masă şi să treacă la luarea unor măsuri dure împotriva acestui monstru care calcă în picioare civilizaţia europeană. Ceea ce s-a întâmplat ieri la Barcelona ne îngrozeşte, ne demonstrează că încă suntem nepregătiţi să facem faţă fanatismului religios. Oameni nevinovaţi au fost măcelăriţi de indivizi fără suflet, în numele unei credinţe! Pentru terorişti viaţa nu are valoare.

Nu este suficient ca liderii politici, factorii de decizie, să posteze pe reţelele de socializare mesaje de solidaritate, de sprijin, de compasiune.Textele de complezenţă nu rezolvă problema terorismului exins la nivel mondial. Este nevoie de solidaritate în acţiune, este nevoie de elborarea unor strategii care să curme din rădăcini acest flagel.

Condoleanțe familiior îndurerate!”, a scris pe o retea de socializare presedintele PNL Dambovita, Marius Caraveteanu, dupa atacul de la Barcelona.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial