29 martie 2024

Preşedintele Marius Caraveţeanu: “PNL îşi doreşte un guvern mai suplu format din 14-15 ministere, nu cum este acum cu 28 de ministere”

m-carav-pnl„Programul de guvernare al PNL este în lucru. Eu susţin acest fapt. Am fost întrebat dacă există şi un proiect de Dâmboviţa. Nu cred că este momentul.

Nu cred într-un program de judeţ sau de guvernare făcut pe picior. Trebuie să avem un program de guvernare bazat pe realitate, nu pe minciuni, pe realitatea din teren, pe realităţile cu care ne confruntăm în fiecare zi, pe informaţiile pe care le obţinem de la mediul de afaceri, de la societatea civilă.

PNL gândeşte dezvoltarea societăţii şi a ţării, pentru că această dezvoltare va duce şi la creşterea de salarii, de pensii, de ajutoare sociale… şi celelalte venituri. În sens invers niciodată nu va fi posibil acest lucru. De asemenea, PNL îşi doreşte un guvern mai suplu format din 14-15 ministere, nu cum este acum cu 28 de ministere.

La fel trebuie să fie şi în instituţiile deconcentrate şi agenţiile guvernamentale care au o mare încărcătură. Suntem peste un milion de bugetari care grevează bugetul României, buget care trăieşte pe spinarea oamenilor de afaceri”, spune preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial