18 aprilie 2024
Preşedintele CJ Dâmboviţa, discuţii cu primarii din Doiceşti, Aninoasa, Răzvad, Gura Ocniţei şi Ocniţa

Preşedintele CJ Dâmboviţa, discuţii cu primarii din Doiceşti, Aninoasa, Răzvad, Gura Ocniţei şi Ocniţa

1-034COMUNICAT DE PRESĂ

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a continuat vizitele de lucru

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a continuat seria întâlnirilor cu primarii dâmboviţeni, pentru a afla cu ce probleme se confruntă comunităţile locale.

Însoţit de Mihai Puşcaşiu, expert cabinet preşedinte şi de Vasile Dinu, directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, preşedintele CJD s-a întâlnit cu edilii localităţilor Doiceşti, Aninoasa, Răzvad, Gura Ocniţei şi Ocniţa.

Pe agenda întâlnirilor de astăzi s-a regăsit şi stadiul lucrărilor desfăşurate în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II. În ceea ce priveşte dificultăţile cu care se confruntă edilii în implementarea proiectelor finanţate în cadrul PNDL II se numără perioada lungă pe care o presupune procedura achiziţiilor publice dar şi contestaţiile frecvente la lucrările în execuţie.

De asemenea, s-a analizat şi stadiul asocierilor Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu UAT-urile, existând şi solicitări ale edililor pentru sprijinirea realizării de noi proiecte. Este şi cazul propunerii de asociere în vederea reabilitării Centrului Civic al comunei Răzvad, de-a lungul DJ 720.

Seria vizitelor de lucru va continua, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, urmând să se întâlnească şi cu restul reprezentanţilor administraţiei publice locale din judeţ.

Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial