29 martie 2024
PRĂPĂD, seara trecută, pe DN 72, la Săcuieni! Cinci oameni au ajuns la spital!

PRĂPĂD, seara trecută, pe DN 72, la Săcuieni! Cinci oameni au ajuns la spital!

accs2Cinci persoane au ajuns vineri seara la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit pe drumul national care face legatura intre Targoviste si Ploiesti.

accs5Un sofer angajat intr-o depasire a lovit puternic un autoturism aflat pe celalalt sens de mers. Conducatorul auto sustine ca a fost orbit de faruri si nu a reusit sa evite accidentul.

accs1Impactul a avut loc la iesire din satul Sacueni, judetul Dambovita. Soferul care a provocat totul a vrut sa depaseasca o masina, dar a lovit puternic autoturismul care circula regulamentar pe celalalt sens de mers.

accs“M-a orbit lumina din fata, cu stuful de pe marginea soselei, n-ai vizibilitate si m-am intimidat si am facut accident. Ma duceam cu parintii spre Targoviste sa cumparam ceva”, spune barbatul.

In masina izbita se aflau soferul si un pasager.

accs3Toate cele cinci persoane implicate in accident au avut nevoie de ingrijiri medicale. Din fericire, nu au suferit rani grave.

accs4Plutonier major Adin Prodan – sef Garda Interventie ISU Dambovita: “Victimele au fost preluate de catre serviciul de ambulanta si ambulanta SMURD, iar noi am asigurat zona pentru a nu se produce alte evenimente”

accs6Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial