Poveste sfâşietoare la Vişineşti! Echipa Visuri la cheie a mai făcut o minune | TargovisteNEWS

Poveste sfâşietoare la Vişineşti! Echipa Visuri la cheie a mai făcut o minune

casa1Echipa Visuri la cheie a ajuns miercuri seara in localitatea Urseiu, comuna Vişineşti, din judetul Dambovita pentru a implini dorinta Violetei Vinogradof, o mama care a facut totul pentru cei trei copii ai sai si pentru ca acestia sa poata avea un viitor mai bun si conditii normale de trai. Dupa inceperea renovarii, Violeta, Florentin, Lavinus si Ovidiu au plecat intr-o vacanta la munte, s-au distrat impreuna si au avut parte de surprize din partea lui Dragos Bucur. Lavinus, fiind pasionat de fotografie, a primit un aparat de fotografiat, iar Florentin l-a intalnit pe idolul sau, Marius Lacatus.

casaConstructorii si voluntarii, impreuna cu Dragos, Adela, Alina si Omid, au construit in timp record o locuinta de poveste in stil traditional – industrial, perfecta pentru zona de munte in care este amplasata, cu un balcon de pe care se vad o priveliste minunata si raul, o casa cu flori la ferestre, cu obloane si foarte mult lemn. Primul loc din noua locuinta  este zona de bucatarie. Dincolo de mobilierul traditional, Omid a realizat diverse placari de lemn, o vitrina pentru vase, un perete cu gaurele in care pot fi puse diferite obiecte, o masa spectaculoasa realizata din lemnele din fosta casa si o debara foarte spatioasa. Dormitorul Violetei si al lui Ovidiu a fost gandit de Adela, care a incercat sa creeze o atmosfera de Craciun, binefacatoare, cu doi braduti pe post de veioze. Pentru living, Alina a pornit cu un singur element la drum: lemnul, cat mai multe feluri de lemn. casa3Arhitecta a realizat un spatiu rustic – industrial, in care a pus un plafon de lemn, un semineu cu bioetanol, mult mai usor de folosit, un leagan si un dulap care poate depozita diverse lucruri de care familia are nevoie. Camera baietilor este impartita in doua: jumatatea lui Florentin este placata cu lemn si jumatatea lui Lavinus este alba, acesta putandu-si expune aici fotografiile realizate cu aparatul primit de la Dragos.

Dupa cateva saptamani de lucru, locuinta a fost gata, iar momentul in care Violeta si baietii s-au intors acasa a fost unul extrem de emotionant, cei patru bucurandu-se de noul lor spatiu.

casa2Din pacate, in tot acest timp starea de sanatate a mamei s-a agravat si la numai cateva saptamani dupa primirea locuintei, aceasta a decedat.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge in localitatea Focsani pentru a implini visul familiei Cucu.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]