19 aprilie 2024

Poveste sfâşietoare la Iedera! Antonio suferă de o formă rară de cancer şi are nevoie de ajutorul nostru

anton1Poveste sfâşietoare la Iedera, în judeţul Dâmboviţa! Un copil de numai doi ani şi jumătate a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer.

anton7După ce s-a lovit, în cădere, de o scară, băiatului i s-a umflat foarte tare obrazul. Îngrijoraţi, părinţii l-au dus la spital, iar medicii l-au investigat şi, în final, le-au dat vestea teribilă. Copilul trebuie operat de urgenţă pentru a-i fi scoasă tumoarea, însă intervenţia nu poate fi făcută în ţara noastră. şi costă foarte mult.

anton6Antonio este singurul copil al familiei Brezeanu. Pe 18 aprilie, băiatul se afla la bunica din partea mamei când se juca pe scări, iar la un moment dat a căzut şi s-a rănit la obraz. anton5De la ceea ce părea un simplu hematom, diagnosticul a fost înfiorător – sarcomul Ewing, o formă rară de cancer!

anton3Când au aflat veştile de la medici, cei din familie au rămas înmărmuriţi, iar de atunci nu îşi mai găsesc liniştea. Băiatul suferă de o boală rar întâlnită. antonCosturile necesare intervenţiei în străinătate sunt mari. Ai lui au făcut deja un împrumut la bancă, de 20 de mii de euro, însă se tem că banii vor fi insuficienţi pentru ceea ce va urma

anton2Conturi deschise pe numele tatălui băiatului- Brezeanu Ştefan EURO: RO22BRDE160SV43316311600 BRD

RON: RO97BRDE445SV04055724450 – BRD

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial