28 martie 2024
Postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița a fost scos la concurs.  <"Profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” >

Postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița a fost scos la concurs. <"Profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” >

“Unul dintre obiectivele USR PLUS a fost acela de a garanta concursuri „pe bune” în administrație, astfel încât profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” sau interesele ascunse, de partid și nu numai.

Mă bucur astfel să anunț faptul că postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița tocmai a fost scos la concurs.

O competiție reală, veritabilă, care își propune să găsească un profesionist real care să îşi asume responsabilitatea de a moderniza cu adevărat această instituție.

Le recomand tuturor profesioniștilor dâmbovițeni, fie din domeniul sănătății, fie din cel al management-ului (dar nu numai) să aplice cu încredere și să spijine ceea ce ar trebui să însemne o selecție profesionistă, onestă, transparentă”, a precizat liderul USR PLUS Dâmboviţa, deputatul Daniel Blaga.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial