19 aprilie 2024

Pompierii dâmboviţeni, 64 de evenimente în ultima săptămână

accn7BULETIN INFORMATIV

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa în săptămâna 01 – 07 octombrie 2018.

În săptămâna 01 – 07 octombrie 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 64 de evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei, (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 39 incendii de vegetaţie, 10 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 acţiuni pentru asistenţă persoane, 1 misiune pirotehnică şi 2 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (1 salvare animal și 1 deblocare ușă).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 188 cazuri medicale.

Personalul din cadrul gărzilor de intervenție au desfășurat 21 de acțiuni de recunoaștere în teren, pentru asigurarea accesului autospecialelor de interveție, la obiectivele unde sunt organizate secții de votare din raionul de intervenţie.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ, dar și la obiectivele unde au fost organizate secții de votare. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial