Polițiștii din Târgoviște le-au stricat socotelile damelor de companie din localitate! | TargovisteNEWS

Polițiștii din Târgoviște le-au stricat socotelile damelor de companie din localitate!

prostiPolițiștii din Târgoviște le-au stricat socotelile damelor de companie din localitate! Agenții de la Ordine publică au făcut o razie în locațiile unde tinerele practicau prostituția și le-au împărțit amenzi cu nemiluita.

Individele au protestat, dar polițiștii tot le-au amendat…

“Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care practică prostituţia pe raza județului Dâmbovița.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încalcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Valoarea totală a amenzilor este de 6.250 de lei”, precizează IPJ Dâmbovița.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]