Polițiștii din Târgoviște le-au stricat socotelile damelor de companie din localitate! | TargovisteNEWS

Polițiștii din Târgoviște le-au stricat socotelile damelor de companie din localitate!

prostiPolițiștii din Târgoviște le-au stricat socotelile damelor de companie din localitate! Agenții de la Ordine publică au făcut o razie în locațiile unde tinerele practicau prostituția și le-au împărțit amenzi cu nemiluita.

Individele au protestat, dar polițiștii tot le-au amendat…

“Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care practică prostituţia pe raza județului Dâmbovița.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încalcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Valoarea totală a amenzilor este de 6.250 de lei”, precizează IPJ Dâmbovița.

Life-Style

“Revelionul familiştilor”. Peste o sută de iubitori ai muntelui au luat drumul Bucegilor pentru a se detoxifia după bogatele mese de sărbătoare

La începutul fiecărui an, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park organizează, în parteneriat cu prietenii Asociației Ecologice Floare de Colț, o tură specială, de deschidere de poteci pe trasee clasice de iarnă, din masivul Bucegi. În week-end-ul recent încheiat, 100 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și 70 de ani, majoritatea [...]