29 martie 2024

Polițiștii de la Transporturi feroviare, în patrulare!

www.mariusbuga.ro_images_morttren3Călătoriile cu trenul, de “Sfânta Maria”, vegheate de poliţiştii de la Transporturi   

 

Pe durata minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, poliţiştii de la Transporturi vor patrula zilnic, în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată, pentru o deplasare sigură, ferită de evenimente neplăcute.

 

Stimaţi călători,

 

Poliţia vă recomandă să fiţi atenţi atunci când urcaţi pe scara vagonului, pentru a nu deveni o victimă a celor care fură din buzunare sau din poşete.

 

Supravegheaţi-vă bunurile şi valorile pe care le aveţi la dvs. atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete şi în locuri aglomerate! Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute sau copiilor!

 

Dormind în tren sau în sălile de aşteptare, puteţi rămâne fără portofele, genţi sau bagaje. Nu vă faceţi „prieteni” de ocazie dintre persoanele din compartiment şi nu consumaţi băuturi sau alimente de la necunoscuţi.

 

Dacă pe timpul călătoriei luaţi cunoştinţă despre săvârşirea vreunei infracţiuni, sesizaţi, de îndată, poliţiştii de la transporturi din staţiile de cale ferată şi trenurile de călători sau din aeroporturi.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial