20 aprilie 2024

Poliţiştii dâmboviţeni au emis mai multe ordine de protecţie, pe numele unor indivizi care îşi maltratau soţiile

acct10Poliția dâmbovițeană vă informează:

La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni și de la Poliția Orașului Pucioasa, prin structurile de ordine publică și investigații criminale, au emis câte un ordin de protecție provizoriu pe numele a doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

De asemenea, în cursul serii trecute, polițiștii de ordine publică de la Secția nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din Doicești, împotriva căruia o femeie a formulat plângere penală sub pentru amenințare.

În timpul nopții de 8 spre 9 ianuarie a.c., cel în cauză a încălcat măsurile ordinului de protecție provizoriu, motiv pentru care este cercetat și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție provizoriu.

Vă reamintim că, începând cu data de 28 decembrie 2018, polițiștii pot emite ordinul de protecție provizoriu, prin care se dispun, pentru o perioadă de 5 zile, una sau mai multe măsuri de protecție a victimelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial