Poliţist cercetat de superiori, după atacul mafiot de la Vişina | TargovisteNEWS

Poliţist cercetat de superiori, după atacul mafiot de la Vişina

batv3COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere informațiile apărute în articolul de presă „Şocant: ATAC ÎN STIL MAFIOT LA VIŞINA! În loc să-şi facă treaba, Poliţia încearcă să împace victimele cu atacatorii!”, postat pe site-ul cronica-gaestiului.ro, la data de 5 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

În urma intervenției efectuate de polițiștii de la Secția nr.10 Poliție Rurală Petrești la sesizarea despre care se face referire în articolul de presă, la nivelul Postului de Poliție Vișina a fost întocmit un dosar penal ce are ca obiect cercetarea infracțiunilor prevăzute de art. 193, 224 și 253 din Codul Penal, sub conducerea și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești.

De asemenea, în evidențele Postului de Poliție Vișina a fost înregistrată starea conflictuală existentă între persoanele implicate, fiind continuate activitățile preventive pentru aplanarea acesteia.

Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Control Intern au fost constatate deficiențe privind protocolarea sesizării respective, față de polițistul în cauză fiind dispuse măsuri administrativ-preventive, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]