Poliția Română și Lidl – „Verde la educație pentru circulație” | TargovisteNEWS

Poliția Română și Lidl – „Verde la educație pentru circulație”

verdePOLIȚIA ROMÂNĂ ȘI LIDL ORGANIZEAZĂ A ȘASEA EDIȚIE A CAMPANIEI NAȚIONALE PENTRU SIGURANȚA COPIILOR: VERDE LA EDUCAȚIE PENTRU CIRCULAȚIE

          Pentru al șaselea an consecutiv, Poliția Română și Lidl continuă să contribuie la educația rutieră a copiilor, prin campania națională „Verde la educație pentru circulație”. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și constă în lecțiile interactive de educație rutieră, organizate simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară. Ediția de anul acesta a campaniei are loc astăzi, 22 septembrie, începând cu ora 11:00.

„Verde la educație pentru circulație” este un proiect de tradiție, care își propune, an de an, să aducă în atenția copiilor și părinților siguranța rutieră. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung, numărul și gravitatea accidentelor rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse. În cadrul evenimentului anual, cei mici află de la polițiști ce reguli de circulație trebuie să respecte în drumul lor spre școală, locul de joacă sau către casă, prin lecții interactive.

Și anul acesta, polițiștii îi vor învăța pe copii cum să aibă singuri grijă de ei, ca pietoni în trafic.

Lecțiile interactive dedicate copiilor, cu vârsta între 4 și 10 ani, au debutat și în parcarea magazinelor Lidl din Dâmbovița, astăzi, 22 septembrie, începând cu ora 11:00.

Prima parte este dedicată unei sesiuni teoretice, prin care cei mici află ce înseamnă fiecare semn de circulație și primesc informații esențiale pentru siguranța lor, ca pietoni.

A doua parte cuprinde o sesiune practică, în care copiii aplică cunoștințele dobândite, printr-un joc interactiv de circulație rutieră.

La finalul activităților, toți copiii participanți primesc premii.

Mai multe informații pot fi obținute accesând:

www.politiaromana.ro

Facebook.com/PolitiaRomana – www.politiaromana.ro  

https://www.instagram.com/politiaromana.ro/

 

 www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Twitter Lidl Romania