29 martie 2024
Poliţia Locală Târgovişte – “Tinerii puşi pe scandal erau băuţi şi agresivi!”

Poliţia Locală Târgovişte – “Tinerii puşi pe scandal erau băuţi şi agresivi!”

plocaCOMUNICAT DE PRESĂ

Aseară, în jurul orei 20.30, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Târgoviște aflați în serviciul de patrulare în Microraionul II au identificat un grup de șapte tineri în parcul pentru copii Princhindel, situat pe strada Prutului. Tinerii consumau băuturi alcoolice în spațiul de joacă pentru copii, întrucât aveau în fața lor o ladă plină cu sticle de bere.

Polițiștii locali sesizându-se din oficiu cu privire la faptul că sunt încălcate prevederile Legii 61/1991, referitoare la consumul de alcool în alte locuri decât cele autorizate prin lege, după ce s-au prezentat și identificat, le-au solicitat tinerilor aflați la fața locului să se legitimeze. Aceștia au refuzat, după care, trei dintre ei au început să folosească un limbaj agresiv, aducând injurii și amenințări verbale echipei Poliției Locale Târgoviște.

Cei trei tineri au fost identificați și sancționați conform Legii 61/1991, Art.2, pct. 1, cu amendă contravențională în valoare totală de 900 lei. ( o amendă de 500 lei și două amenzi a câte 200 lei fiecare).

Cu ocazia intervenției efectuate, au fost executate filmări video de către membrii echipei de polițiști locali din care reiese clar că, aceștia nu și-au depășit atribuțiunile de serviciu, nu au folosit forța sau mijloacele din dotare și nici nu au agresat fizic sau verbal niciuna dintre persoanele implicate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial