Poliția Locală Târgoviște – Amenzile pot fi achitate în 15 zile de la primirea procesului verbal | TargovisteNEWS

Poliția Locală Târgoviște – Amenzile pot fi achitate în 15 zile de la primirea procesului verbal

pollocComunicat de presă

Poliția Locală Târgoviște vă informează că, începând cu data de 24.08.2018, conform prevederilor Legii nr. 203/2018, amenzile contravenționale vor putea fi achitate la jumătate din minimul prevăzut de actul normativ într-un termen de 15 zile de la data primirii procesului-verbal.  Până astăzi, termenul era de doar 48 de ore și numai pentru acele acte normative care prevedeau în mod explicit acest lucru.

Astfel, prin noua reglementare, „contravenientul poate achita, în termen de cel mult 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului-verbal, jumătate din minimul amenzii prevăzute de actul normativ, agentul constatator făcând mențiune despre această posibilitate în procesul-verbal”.

De altfel, termenul de 15 zile se va aplica și „în acele situații în care actul normativ de stabilire a contravențiilor nu prevedea expres această posibilitate”.

 

 

 

 

 

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]