19 aprilie 2024
Poliţia Locală şi-a făcut birou în Piaţa 1 Mai din Târgovişte

Poliţia Locală şi-a făcut birou în Piaţa 1 Mai din Târgovişte

post Politia  LocalaComunicat de presă – Post al Poliției Locale Târgoviște la Piața 1 Mai

Poliția Locală Târgoviște a organizat și amenajat, în interesul cetățenilor, un spațiu de lucru, special destinat. Astfel, din data de 26 februarie 2015, funcționează în Piața 1 Mai un Post al Poliției Locale Târgoviște. Serviciul își desfășoară activitatea conform orarului pieței, respectiv de luni până duminică, de la 7.00 la 18.00, în două schimburi.

Patrula Poliției Locale acționează în toată aria competentă: perimetrul Pieței 1 Mai, Str. Lt. Stancu Ion și parcările zonelor comerciale din imediata apropiere.

Biroul Postului este utilizat pentru primirea și rezolvarea unor sesizări sau reclamații, întocmirea unor acte sau documente procedurale sau pentru repausul prevăzut de lege. Obiectivele specifice sunt: de a menține ordinea și liniștea publică, apropierea de cetățeni, apărarea drepturilor, dar și a bunurilor târgoviștenilor.

Intenționăm să realizăm o bună comunicare cu cetățenii, facilitând modalitatea de a depune sesizări, soluționarea oportună a acestora și asigurarea unui serviciu public de calitate.

Recomandăm locuitorilor municipiului Târgoviște să apeleze la Postul Poliției Locale de la Piața 1 Mai. Polițiștii locali vor fi la dispoziția târgoviștenilor și îi vor ajuta cu tot ceea ce stă în competența lor.

De asemenea, nereguli pot fi sesizate și la numărul de telefon 0245 631 895.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial