Pod nou la Teiş şi lucrări de reparaţii la pasajul de la Aninoasa | TargovisteNEWS

Pod nou la Teiş şi lucrări de reparaţii la pasajul de la Aninoasa

Webp.net-resizeimage (1)“Pe fondul temperaturilor scazute, in momentul de fata se realizeaza activitati compatibile cu aceste conditii meteo, respectiv se lucreaza la terasamentul drumului nou care face legatura intre strada Gimnaziului si strada Mihai Bravu, la pilonii pasajului rutier de pe strada Petru Cercel, dar si la carosabilul de pe Calea Ialomitei, realizandu-se interventii de frezare a stratului asfaltic deteriorat.
Saptamana viitoare vor debuta urmatoarele lucrari:
✅ reabilitare pasaj rutier Aninoasa;
✅ constructia podului nou din zona Teis;
✅ reabilitarea strazii Magrini;
✅ constructia statiei de pompare de pe strada Petru Cercel ;
Termenele de executie sunt cuprinse intre 6 si 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje si poduri rutiere), iar lucrarile au debutat pe data de 11.11.2019.
Vreau sa ii asigur pe toti targovistenii ca facem tot ceea ce putem pentru a finaliza acest proiect cat mai repede cu putinta si in conditii optime de calitate”, a spus primarul Crsitian Stan.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]