PNL – “În perioada noiembrie 2019 – octombrie 2020 au fost finalizate 845 de proiecte PNDL” | TargovisteNEWS

PNL – “În perioada noiembrie 2019 – octombrie 2020 au fost finalizate 845 de proiecte PNDL”

asfComunicat de presă

Cei care ar trebui să plece cu umilință capetele în fața românilor, pe care i-au mințit și i-au sărăcit de-a lungul anilor, au făcut din minciuni și jumătăți de adevăr un formidabil instrument de dezinformare, în plină campanie electorală.
Social-democrații se laudă că au ”modernizat România” prin proiectele cu finanțare PNDL! Este o mostră de manipulare tipică Partidului Social Democrat!
Pentru orice om de bună credință, cifrele arată adevărul. Care nu este pe placul PSD, pentru că cifrele contrazic tonul triumfalist cu care își clamează așa-zisele realizări.
În noiembrie 2019, la preluarea guvernării de către PNL, se înregistrau restanțe la plăți, pentru lucrări efectuate prin PNDL, de peste 1,45 miliarde lei!
De altfel, media anuală a plăților realizate prin PNDL în perioada 2015 – 2019 (epoca guvernărilor pesediste) a fost de 4,12 miliarde lei.
Spre comparație, Guvernul PNL a efectuat plăți cu 80% mai mult decât guvernul anterior!
În perioada noiembrie 2019 – octombrie 2020 au fost finalizate 845 de proiecte PNDL, iar totalul plăților realizate a fost de 7,43 miliarde lei.
Este greu de înțeles cum cineva poate denatura cu atâta cinism adevărul, în încercarea de a mai câștiga ceva capital electoral! PNL Dâmbovița respinge orice încercare de a înșela încrederea oamenilor prin minciuni și dezinformare.
Domnilor de la PSD, voi ați avut timp să dați măsura incompetenței voastre. Acum, e timpul să lăsați România să se dezvolte!
guranVirgil GURAN,
Președinte PNL Dâmbovița

 

 

 

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița. CMF 11200025

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]